SkySports Albania

Ekipi I SkySportS Albania eshte lider I fluturimeve turistike per pasagjere me nje experience te jashtezakonshme ne disa kategori te ndryshme fluturimesh . Sporti me popullor qe kjo kompani ofron eshte Paragliding apo fluturimi I lire me vele .

Tandem Paragliding

. Sporti me popullor qe kjo kompani ofron eshte Paragliding apo fluturimi I lire me vele . Pasagjeri fluturon se bashku me nje instruktor dhe nuk kerkohet ndonje kurs apo pergatitje

Paramotor

Vendet kryesore ku SkySportS ofron fluturime Tandem Paragliding , Paramotor jane Llogara , Shashice Vlore , Dajti Tirane , Morava Korce ne varesi te sezoneve .

School

Paragliding School

Ne ofrojme shkolle fluturimi me parashut, si per fluturime 2 ( Tandem) por dhe per fluturime me te avancuara.